Jagerskade 17


3552 TL Utrecht

Huurprijs

150 ,- p/m

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Algemeen
Labor is een kleinschalig, karakteristiek kantoor waar het mogelijk is om kleine units op flexibele basis te huren.

In de zestiger jaren is het pand onder architectuur gebouwd als laboratorium voor het naastgelegen waterzuiveringsbedrijf. Door het landelijk centraliseren van de laboratoriumactiviteiten is het gebouw in de jaren negentig verkocht aan een architectenbureau. Beide architecten vielen als een blok voor het gebouw en de locatie en waren hier tot hun recente pensionering gevestigd. Tegenwoordig is het een multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw met jonge, startende bedrijven zoals de Vegetarische Slager, Dirict, Filmfactory, Sedate Bookings, H2Motion en Blossom Books.

Object
De ruimtes hebben een frisse, ruime en lichte uitstraling en een eigen of gedeelde pantry. Op de begane grond zijn alle units voorzien van airconditioning. De huurcontracten zijn flexibel en naar wens met bekabeld (glasvezel) of WiFi internetverbinding en voor de algemene ruimte is een schoonmaakservice. Er is ruimschoots parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Beschikbaarheid

Kamer 1:
Ca. 20 m² , EUR 375,- per maand, voorschot servicekosten EUR 70,- per maand, prijzen te vermeerderen met BTW. De kamer beschikt over een airconditioning. Beschikbaar per 1 oktober (eerder bespreekbaar).

Kamer 6:
Ca. 39 m² , EUR 625,- per maand, voorschot servicekosten EUR 150,- per maand, prijzen te vermeerderen met BTW. De kamer beschikt over een airconditioning. Per direct beschikbaar.

Kamer 7:
Ca. 7 m² , EUR 150,- per maand, voorschot servicekosten EUR 25,- per maand, prijzen te vermeerderen met BTW. De kamer beschikt over een airconditioning. Beschikbaar in overleg, doch spoedig.

Kamer 11:
Ca. 19 m² , EUR 300,- per maand, voorschot servicekosten EUR 65,- per maand, prijzen te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Opslagruimte:
Alleen te huur i.c.m. met een kamer.
Ca. 25 m², EUR 100,- per maand, voorschot servicekosten EUR 15,- per maand, prijzen te vermeerderen met BTW. Per direct beschikbaar.

Bereikbaarheid
Labor ligt op een perfecte locatie. Aan de Vecht, nabij het oude centrum van Utrecht. De Zuilense Ring en de Waterlinieweg zijn binnen een paar minuten per auto bereikbaar en het Centraal Station is op 5 minuten fietsafstand. U parkeert op eigen terrein, in een zeer ruime, groene omgeving. Mocht u beschikken over een elektrische auto, dan is deze te laden via de eigen laadvoorziening.

Opleveringsniveau
De ruimtes worden leeg en 'as is' opgeleverd. Dit komt er op neer dat u de kamer alleen maar hoeft in te richten met een bureau en een computer en dat u vervolgens gelijk aan de slag kan.

Servicekosten
Op basis van een verrekenbaar voorschot voor o.a.:
- waterverbruik inclusief vastrecht en transportkosten;
- elektraverbruik inclusief vastrecht en transportkosten;
- gasverbruik en warmtelevering inclusief vastrecht en transportkosten;
- onderhoud en periodieke controle van de technische installaties;
- onderhoud groenvoorziening;
- onderhoud rioolpompen;
- onderhoud toegangshek
- huur en onderhoud AED (hangt buiten aan de voorzijde);
- gebruikersdelen OZB en overige gemeentelijke-, waterschaps- en rioolwaterzuiveringsbelastingen.
- schoonmaken van de goten, platten en balkons;
- herstellen van schade en/of beschadigingen in algemene ruimten en buitenruimte, indien de veroorzaker niet bekend is;
- glasverzekering van alle glasruiten dienende tot lichtdoorlating in de algemene ruimten;
- administratiekosten over bovengenoemde leveringen en diensten (5%).

Termijnen
De huurtermijn is een jaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijssaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Borg bestaande uit 3 maanden huur.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.