Alberts & Muus

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting is een all-round vastgoedadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren van gebruikers en eigenaren van commercieel onroerend goed. Hierbij valt te denken aan kantoren, winkels & bedrijfsruimte.

Kenmerkend voor ons bedrijf zijn een hoge mate van betrokkenheid en het opbouwen van lange termijn-relaties met onze clienten. Dit van midden- en klein bedrijf tot aan grotere ondernemingen en stichtingen en verenigingen. Wij vinden het belangrijk om korte lijnen te hebben met onze opdrachtgevers zodat pragmatisch en slagvaardig geopereerd kan worden.

Vanuit het kantoor in Utrecht worden op landelijk niveau diverse gebruikers geadviseerd en wordt op regionaal niveau de verhuur en verkoop ter hand genomen van een diverse range objecten.

Delen via

Marijn Alberts (RMT)
Partner

Marijn Alberts is na het afronden van zijn studie aan het IVA in Driebergen gestart bij Daimler Chrysler. Daar deed hij ervaring op in de retailbranche. Na een aantal jaren maakte hij de overstap naar het commerciële vastgoed. Na het behalen van zijn makelaarsdiploma is hij gaan werken als BOG makelaar bij Brecheisen bedrijfsmakelaars.

In 2008 werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en heeft hij samen met Vincent het makelaarskantoor Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting opgericht.

drs. Vincent Muus (RT)
Partner

Vincent Muus is samen met Marijn Alberts de oprichter van Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting. In 2008 zijn zij gestart met deze onderneming. 

Hij studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte voorheen bij DTZ Zadelhoff. Diverse vakgerichte opleidingen zijn genoten waaronder aan de Amsterdam School of Real Estate. Tevens ingeschreven als Register Taxateur (RT) op het gebied van Bedrijfsmatig Vastgoed.

Binnen A&M is Vincent all-round actief op het gebied van aan- en verhuur van kantoorruimte / bedrijfsruimte / winkelruimte en beleggingen. 

Vincent Bosman (RM RT)
senior makelaar

Vincent Bosman is al ruim 20 jaar actief in de makelaardij en heeft zich ontwikkeld tot een all-round vastgoedadviseur met zeer gedegen kennis van de regio groot Utrecht.

Hij is gecertificeerd makelaar en taxateur en hierbij ingeschreven bij NRVT en Vastgoedcert in zowel de kamers Bedrijfsmatig Vastgoed als Wonen. 

Binnen A&M is Vincent actief op het gebied van: aan- en verhuur / aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed (winkels/kantoren/bedrijfsruimte), taxaties en beleggingen. 

Erik Otten
makelaar

Erik startte zijn vastgoed carrière bij Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting in 2017. Hij studeerde af aan de Stenden Hogeschool Leeuwarden en heeft hiervoor diverse sales-functies gehad.  

Bij Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting is Erik onder andere actief op het gebied van aan- en verhuur van kantoor- en winkelruimte.

Kiki van der Stok
makelaar

Kiki van der Stok is werkzaam vanaf 2009 bij A&M en is gespecialiseerd in de Utrechtse woningmarkt en huurwoningmarkt. Daarnaast actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering van A&M en een echte teamplayer. 

Kiki studeerde voorheen bij de Hogeschool Utrecht. 

Binnen Alberts & Muus is Kiki verantwoordelijk voor diverse woningportefeuilles en aanhuur van woningen in de regio groot Utrecht. 

Danique Noorland
Commercieel medewerker

Danique Noorland is momenteel een Vastgoed & Makelaardij studente op de Hogeschool van Rotterdam. Hierbij leert Danique van alles over de actuele vastgoedmarkt. Hiervoor heeft Danique al ervaring opgedaan bij een woningmakelaar, waar zij zich vooral heeft gericht op de verkoop van woningen.

In 2016 studeerde Danique af aan het Nimeto in Utrecht als Calculator/onderhoudsspecialist en heeft toen de overstap gemaakt om zich verder te ontwikkelen in de vastgoedmarkt naar de Hogeschool van Rotterdam.