Hondsrug 46


3524 BR Utrecht

Huurprijs

25.000 ,- p/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Unieke kans!

Aan de Hondsrug in Lunetten krijgt u de mogelijkheid om op een zichtlocatie met veel passanten deze nette winkelruimte te huren.

Het winkelcentrum Lunetten kenmerkt zich door de variatie van grote ketens afgewisseld met regionale ondernemers. Partijen die zich in de directe nabijheid van het gehuurde bevinden betreffen: Albert Heijn, Bruna, Trekpleister e.a.

De winkelruimte is ca. 97 m² v.v.o groot en beschikt daarnaast over een magazijn van ca. 27 m² v.v.o. welke via de achterkant te bevoorraden valt.

De winkel wordt in de huidige staat verhuurd.

Bestemming
De bestemming betreft: centrum, welke o.a. bestemd is voor:
- detailhandel;
- dienstverlening.

Huurtermijn
n.o.t.k.

Bereikbaarheid
Met zowel een bushalte als het NS station Lunetten op loopafstand is de bereikbaarheid met openbaar vervoer meer dan goed te noemen. Daarnaast bevindt zich achter de winkelruimte een royaal parkeerterrein.

Huurprijs
€ 25.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Beschikbaar
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Huurovereenkomst
ROZ-winkelruimte.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Bankgarantie / Waarborgsom
3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

Huurprijswijziging
De huurprijs wordt jaarlijks verhoogd, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CP) reeks CPI- Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.