TMI Academy zoekt het (letterlijk) hogerop in Rijnsweerd

Met ingang van 1 juli 2020 huurt TMI Academy ca. 411 m² v.v.o. kantoorruimte op de vierde verdieping aan de Euclideslaan 60 te Utrecht. 

Sinds de oprichting in 2016 is TMI gehuisvest bij Graduate Space, nu ze hier uit hun jasje zijn gegroeid is het tijd voor de volgende stap! 

A&M wenst TMI Academy veel succes! 

Over TMI Academy 
TMI is in 2016 ontstaan uit een studenteninitiatief van de opleiding Journalistiek. Een groep journalistiekstudenten wilden het huidige aanbod van nieuwsvoorziening verbeteren. Het doel: een advertentievrij, inhoudelijk en waarheidsgetrouw journalistiek platform, waar nieuwsconsumptie kan plaatsvinden met onderwerpen passend bij ‘de middelbare scholier’.

Delen via

Open nieuws

Sold by A&M: Savannahweg 63-65

Sagax heeft recent het bedrijfspand van ca. 3.400 m² gelegen aan de Savannahweg 63-65 aangekocht. A&M trad hierbij op namens verkoper. 

Sagax heeft recent het bedrijfspand aan de Savannahweg 63-65 gekocht. Het gebouw omvat ca. 3.400 kantoor- en bedrijfsruimte welke op korte termijn beschikbaar komt voor verhuur. De verhuur zal worden begeleid door A&M. 

Het object zal voorafgaand aan de verhuur worden gemoderniseerd en groot onderhoud zal worden uitgevoerd.

AB Sagax (pub) is beursgenoteerd aan de nasdaq Stockholm, Large Cap. 

Delen via

Open nieuws

For rent by A&M: 3.402 sqm: Savannahweg 63

Op A(2)-zichtlocatie gelegen efficiënt ingedeelde bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor met daarnaast verhard buitenterrein. Enorm veel exposure en een uitstekende aanrijroute. 

Op extreem goede zichtlocatie, within the last mile from Utrecht!

Efficiënte bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor. 

voorzijde savannahweg

a2 zijde

Delen via

Open nieuws

Soulve Innovations huurt ca. 1.115 m² aan de Newtonlaan 115 te Utrecht

Met ingang van 1 juni 2020 huurt Soulve Innocations ca. 1.115 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Newtonlaan 115, beter bekend als ''Zen Building''. 

Soulve Innovations zet zich al bijna 10 jaar in voor consumeerbare zorg. Dit betekent dat zorg eenvoudig tot je te nemen is, voor patiënt, zorgverlener en manager. 

Zen Building zal dit jaar door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. aan de buitenzijde een nieuwe uitstraling krijgen. Hierbij zal er aan de voorzijde een groene en moderne fietsenstalling voor onder andere elektrische fietsen gerealiseerd gaan worden. Deze fietsenstalling zal vervolgens als een geheel doorlopen in het nieuw te realiseren terras aan de zijkant van het kantoorgebouw. Dit ter promotie van duurzaam ondernemen waarbij de fiets als vervoersmiddel centraal wordt gesteld en het terras als ontmoettingsplek voor huurders zal dienen ter bevordering van kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen het gebouw is nog circa 1.900 m² beschikbaar voor verhuur.

Bij deze transactie heeft BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. de verhuurder geadviseerd als asset manager en trad A&M op als verhurend makelaar. 

De verhuur van de Newtonlaan 115 wordt collegiaal uitgevoerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Waltmann Bedrijfshuisvesting. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur: Choorstraat 33 te Utrecht

Op korte termijn komt dit charmante winkelpand te huur aan de Choorstraat in de historische binnenstad van Utrecht. Op deze sublieme locatie is altijd volop drukte en levendigheid.

Voor meer informatie: 030 238 18 18

Delen via

Open nieuws

A&M feliciteert RS Link met nieuwe huisvesting

Onlangs heeft RS Link het bedrijfspand met kantoorruimte op de Krommewetering 103 K te Utrecht gehuurd. De multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein De Wetering in Utrecht.

RS Link is een installatiebedrijf in de elektra en beveiligingstechniek

A&M feliciteert Verhuurder en Huurder met deze transactie en wensen RS Link veel succes in hun nieuwe pand!

Delen via

Open nieuws