For rent 3.402 sqm: Savannahweg 63

Op A(2)-zichtlocatie gelegen efficiënt ingedeelde bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor met daarnaast verhard buitenterrein. Enorm veel exposure en een uitstekende aanrijroute. 

Op extreem goede zichtlocatie, within the last mile from Utrecht!

Efficiënte bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor. 

voorzijde savannahweg

a2 zijde

Delen via

Open nieuws

Soulve Innovations huurt ca. 1.115 m² aan de Newtonlaan 115 te Utrecht

Met ingang van 1 juni 2020 huurt Soulve Innocations ca. 1.115 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Newtonlaan 115, beter bekend als ''Zen Building''. 

Soulve Innovations zet zich al bijna 10 jaar in voor consumeerbare zorg. Dit betekent dat zorg eenvoudig tot je te nemen is, voor patiënt, zorgverlener en manager. 

Zen Building zal dit jaar door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. aan de buitenzijde een nieuwe uitstraling krijgen. Hierbij zal er aan de voorzijde een groene en moderne fietsenstalling voor onder andere elektrische fietsen gerealiseerd gaan worden. Deze fietsenstalling zal vervolgens als een geheel doorlopen in het nieuw te realiseren terras aan de zijkant van het kantoorgebouw. Dit ter promotie van duurzaam ondernemen waarbij de fiets als vervoersmiddel centraal wordt gesteld en het terras als ontmoettingsplek voor huurders zal dienen ter bevordering van kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen het gebouw is nog circa 1.900 m² beschikbaar voor verhuur.

Bij deze transactie heeft BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. de verhuurder geadviseerd als asset manager en trad A&M op als verhurend makelaar. 

De verhuur van de Newtonlaan 115 wordt collegiaal uitgevoerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Waltmann Bedrijfshuisvesting. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur: Choorstraat 33 te Utrecht

Op korte termijn komt dit charmante winkelpand te huur aan de Choorstraat in de historische binnenstad van Utrecht. Op deze sublieme locatie is altijd volop drukte en levendigheid.

Voor meer informatie: 030 238 18 18

Delen via

Open nieuws

A&M feliciteert RS Link met nieuwe huisvesting

Onlangs heeft RS Link het bedrijfspand met kantoorruimte op de Krommewetering 103 K te Utrecht gehuurd. De multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein De Wetering in Utrecht.

RS Link is een installatiebedrijf in de elektra en beveiligingstechniek

A&M feliciteert Verhuurder en Huurder met deze transactie en wensen RS Link veel succes in hun nieuwe pand!

Delen via

Open nieuws

Narwal Creative gaat aan de slag aan de Westerkade 4!

Met ingang van 1 februari huurt Narwal Creative ca. 110 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Westerkade 4 te Utrecht.

Narwal Creative is ontstaan door het samengaan van de bedrijven Visual Heroes en Justvision. Deze energieke club helpt bedrijven bij het tot leven brengen van hun merk, hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van video's, events, campagnes en nog veel meer. 

A&M wenst de heren van Narwal Creative goede business toe!  

Delen via

Open nieuws

Verkocht by A&M Nachtegaalstraat 82A

A&M trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger. 

A&M verkocht dit robuuste beleggingsobject aan de geliefde Nachtegaalstraat te Utrecht. Het object bestaat uit winkelruimte met bovengelegen etagegewijs verhuurde woonruimten.

Delen via

Open nieuws