Trots: 3.027 m2 kantoorruimte verhuurd aan Channable!

Opvallende verhuizing in de binnenstad! Meerdere geschakelde grachtenpanden verhuurd aan Channable.

Vanwege de aanhoudende groei van hun bedrijf huurt Channable ca. 3.027 mkantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht 66-70 te Utrecht.

In nauwe samenwerking met de aannemer Bouwbedrijf de Waal en architect BKPunt wordt dit karakteristieke kantoorgebouw momenteel grootschalig verbouwd tot een passend kantoor waar Channable haar verwachte groei kan voortzetten. 

Delen via

Open nieuws

Love at first sight!

Met ingang van 1 augustus 2020 huurt Beads & Basics ca. 280 m² v.v.o. kantoorruimte aan het Janskerkhof 20 te Utrecht.

Tijdens de eerste bezichtiging was het al meteen duidelijk voor de huurder dat liefde op het eerste gezicht nog steeds bestaat! Na een aantal aanpassingen aan het gehuurde is er dan ook sprake van een ‘’perfect fit’’.

Over Beads & Basics
Bij de onlineshop Beads & Basics vind je alles om je eigen sieraden te maken. Kralen, bedels, edelstenen en andere materialen maar ook inspiratie voorbeelden, video tutorials en handige starterspakketten. Creatief ontspannen voor alle leeftijden en ieder budget.

Meer via 
www.BeadsandBasics.com

Bij deze transactie trad A&M op voor de eigenaar als verhurend makelaar. 

Delen via

Open nieuws

Sold, Nieuwstraat 1A-F te de Bilt

A&M Makelaars heeft namens haar opdrachtgever het object gelegen aan de Nieuwstraat 1A-F verkocht aan een particuliere belegger. 

Het object bestaat uit een zestal verhuurde zelfstandige appartementen en is gerealiseerd in 2006. A&M Makelaars trad op namens verkoper, een particuliere belegger. Core Notariaat was als instrumenterend notaris betrokken bij deze transactie. 

Delen via

Open nieuws

TMI Academy zoekt het (letterlijk) hogerop in Rijnsweerd

Met ingang van 1 juli 2020 huurt TMI Academy ca. 411 m² v.v.o. kantoorruimte op de vierde verdieping aan de Euclideslaan 60 te Utrecht. 

Sinds de oprichting in 2018 is TMI gehuisvest bij Graduate Space, nu ze hier uit hun jasje zijn gegroeid is het tijd voor de volgende stap! 

A&M wenst TMI Academy veel succes! 

Over TMI Academy 
Het belangrijkste middel van communicatie van de nieuwere generaties is online informatie. Het is in de 21e eeuw ondenkbaar dat jongeren hierin niet worden onderwezen. TMI academy leert ze hoe online manipulatie werkt, -je nepnieuws herkent, -je informatie op waarde schat -sociale media je aandacht opzuigt en -cybercriminelen te werk gaan. Hierdoor krijgen de jongeren de touwtjes zelf in handen. Ze krijgen inzichten waarmee ze afgewogen meningen kunnen vormen en ze worden toleranter naar elkaar en als het goed is, ook naar zichzelf. Hierdoor kunnen ze een positieve bijdrage leveren aan maatschappij.
Voor meer informatie: https://tmi.academy 

Delen via

Open nieuws

Sold by A&M: Savannahweg 63-65

Sagax heeft recent het bedrijfspand van ca. 3.400 m² gelegen aan de Savannahweg 63-65 aangekocht. A&M trad hierbij op namens verkoper. 

Sagax heeft recent het bedrijfspand aan de Savannahweg 63-65 gekocht. Het gebouw omvat ca. 3.400 kantoor- en bedrijfsruimte welke op korte termijn beschikbaar komt voor verhuur. De verhuur zal worden begeleid door A&M. 

Het object zal voorafgaand aan de verhuur worden gemoderniseerd en groot onderhoud zal worden uitgevoerd.

AB Sagax (pub) is beursgenoteerd aan de nasdaq Stockholm, Large Cap. 

Delen via

Open nieuws

For rent by A&M: 3.402 sqm: Savannahweg 63

Op A(2)-zichtlocatie gelegen efficiënt ingedeelde bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor met daarnaast verhard buitenterrein. Enorm veel exposure en een uitstekende aanrijroute. 

Op extreem goede zichtlocatie, within the last mile from Utrecht!

Efficiënte bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor. 

voorzijde savannahweg

a2 zijde

Delen via

Open nieuws