Poelier Van Leeuwen voelt zich kiplekker aan de Biltstraat!

Na een grootschalige verbouwing zijn per heden de deuren geopend van de gloednieuwe zaak van Poelier Van Leeuwen.
De poelier is niet uit het straatbeeld van de Biltstraat weg te slaan, hun vertrouwde stek op nummer 88 wordt na tientallen jaren ingeruild voor een schitterende hoeklocatie aan de Biltstraat 59. 

A&M wenst de poelier goede business toe! 

Delen via

Sluit nieuws

Jumbo City aan de Twijnstraat te Utrecht!

Een nieuw filiaal van Jumbo City opent op 25 november aan de Utrechtse Twijnstraat. 

A&M Makelaars bracht deze transactie tot stand.

Op de plek waaar tot voor kort de biologische supermarkt Ekoplaza was gevestigd opent een nieuwe Jumbo City. Reeds in de 13e eeuw was de Twijnstraat een winkelstraat en daarmee behoort zij tot de de oudste winkelstraten van Nederland. 

A&M Makelaars bracht deze transactie tot stand namens verhuurder, een particuliere belegger. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur bij A&M - Maliebaan 70


Gelegen aan de populaire Maliebaan bieden wij een representatieve kantoorruimte aan van ca. 120 m².De beschikbare ruimte is gelegen op de tweede verdieping en is verdeeld over drie afzonderlijk afsluitbare ruimtes.

Delen via

Open nieuws

Trots: 3.027 m2 kantoorruimte verhuurd aan Channable!

Opvallende verhuizing in de binnenstad! Meerdere geschakelde grachtenpanden verhuurd aan Channable.

Vanwege de aanhoudende groei van hun bedrijf huurt Channable ca. 3.027 mkantoorruimte aan de Kromme Nieuwegracht 66-70 te Utrecht.

In nauwe samenwerking met de aannemer Bouwbedrijf de Waal en architect BKPunt wordt dit karakteristieke kantoorgebouw momenteel grootschalig verbouwd tot een passend kantoor waar Channable haar verwachte groei kan voortzetten. 

Delen via

Open nieuws

Love at first sight!

Met ingang van 1 augustus 2020 huurt Beads & Basics ca. 280 m² v.v.o. kantoorruimte aan het Janskerkhof 20 te Utrecht.

Tijdens de eerste bezichtiging was het al meteen duidelijk voor de huurder dat liefde op het eerste gezicht nog steeds bestaat! Na een aantal aanpassingen aan het gehuurde is er dan ook sprake van een ‘’perfect fit’’.

Over Beads & Basics
Bij de onlineshop Beads & Basics vind je alles om je eigen sieraden te maken. Kralen, bedels, edelstenen en andere materialen maar ook inspiratie voorbeelden, video tutorials en handige starterspakketten. Creatief ontspannen voor alle leeftijden en ieder budget.

Meer via 
www.BeadsandBasics.com

Bij deze transactie trad A&M op voor de eigenaar als verhurend makelaar. 

Delen via

Open nieuws

Sold, Nieuwstraat 1A-F te de Bilt

A&M Makelaars heeft namens haar opdrachtgever het object gelegen aan de Nieuwstraat 1A-F verkocht aan een particuliere belegger. 

Het object bestaat uit een zestal verhuurde zelfstandige appartementen en is gerealiseerd in 2006. A&M Makelaars trad op namens verkoper, een particuliere belegger. Core Notariaat was als instrumenterend notaris betrokken bij deze transactie. 

Delen via

Open nieuws

TMI Academy zoekt het (letterlijk) hogerop in Rijnsweerd

Met ingang van 1 juli 2020 huurt TMI Academy ca. 411 m² v.v.o. kantoorruimte op de vierde verdieping aan de Euclideslaan 60 te Utrecht. 

Sinds de oprichting in 2018 is TMI gehuisvest bij Graduate Space, nu ze hier uit hun jasje zijn gegroeid is het tijd voor de volgende stap! 

A&M wenst TMI Academy veel succes! 

Over TMI Academy 
Het belangrijkste middel van communicatie van de nieuwere generaties is online informatie. Het is in de 21e eeuw ondenkbaar dat jongeren hierin niet worden onderwezen. TMI academy leert ze hoe online manipulatie werkt, -je nepnieuws herkent, -je informatie op waarde schat -sociale media je aandacht opzuigt en -cybercriminelen te werk gaan. Hierdoor krijgen de jongeren de touwtjes zelf in handen. Ze krijgen inzichten waarmee ze afgewogen meningen kunnen vormen en ze worden toleranter naar elkaar en als het goed is, ook naar zichzelf. Hierdoor kunnen ze een positieve bijdrage leveren aan maatschappij.
Voor meer informatie: https://tmi.academy 

Delen via

Open nieuws

Sold by A&M: Savannahweg 63-65

Sagax heeft recent het bedrijfspand van ca. 3.400 m² gelegen aan de Savannahweg 63-65 aangekocht. A&M trad hierbij op namens verkoper. 

Sagax heeft recent het bedrijfspand aan de Savannahweg 63-65 gekocht. Het gebouw omvat ca. 3.400 kantoor- en bedrijfsruimte welke op korte termijn beschikbaar komt voor verhuur. De verhuur zal worden begeleid door A&M. 

Het object zal voorafgaand aan de verhuur worden gemoderniseerd en groot onderhoud zal worden uitgevoerd.

AB Sagax (pub) is beursgenoteerd aan de nasdaq Stockholm, Large Cap. 

Delen via

Open nieuws

For rent by A&M: 3.402 sqm: Savannahweg 63

Op A(2)-zichtlocatie gelegen efficiënt ingedeelde bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor met daarnaast verhard buitenterrein. Enorm veel exposure en een uitstekende aanrijroute. 

Op extreem goede zichtlocatie, within the last mile from Utrecht!

Efficiënte bedrijfshal van ca. 2.974 m2 met ca. 428 m2 kantoor. 

voorzijde savannahweg

a2 zijde

Delen via

Open nieuws

Soulve Innovations huurt ca. 1.115 m² aan de Newtonlaan 115 te Utrecht

Met ingang van 1 juni 2020 huurt Soulve Innocations ca. 1.115 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Newtonlaan 115, beter bekend als ''Zen Building''. 

Soulve Innovations zet zich al bijna 10 jaar in voor consumeerbare zorg. Dit betekent dat zorg eenvoudig tot je te nemen is, voor patiënt, zorgverlener en manager. 

Zen Building zal dit jaar door eigenaar Bryant Park Netherlands Acquisition I B.V. aan de buitenzijde een nieuwe uitstraling krijgen. Hierbij zal er aan de voorzijde een groene en moderne fietsenstalling voor onder andere elektrische fietsen gerealiseerd gaan worden. Deze fietsenstalling zal vervolgens als een geheel doorlopen in het nieuw te realiseren terras aan de zijkant van het kantoorgebouw. Dit ter promotie van duurzaam ondernemen waarbij de fiets als vervoersmiddel centraal wordt gesteld en het terras als ontmoettingsplek voor huurders zal dienen ter bevordering van kennisuitwisseling en samenwerking. Binnen het gebouw is nog circa 1.900 m² beschikbaar voor verhuur.

Bij deze transactie heeft BNP Paribas Real Estate Advisory Netherlands B.V. de verhuurder geadviseerd als asset manager en trad A&M op als verhurend makelaar. 

De verhuur van de Newtonlaan 115 wordt collegiaal uitgevoerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Waltmann Bedrijfshuisvesting. 

Delen via

Open nieuws

Nieuw in de verhuur: Choorstraat 33 te Utrecht

Op korte termijn komt dit charmante winkelpand te huur aan de Choorstraat in de historische binnenstad van Utrecht. Op deze sublieme locatie is altijd volop drukte en levendigheid.

Voor meer informatie: 030 238 18 18

Delen via

Open nieuws

A&M feliciteert RS Link met nieuwe huisvesting

Onlangs heeft RS Link het bedrijfspand met kantoorruimte op de Krommewetering 103 K te Utrecht gehuurd. De multifunctionele bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein De Wetering in Utrecht.

RS Link is een installatiebedrijf in de elektra en beveiligingstechniek

A&M feliciteert Verhuurder en Huurder met deze transactie en wensen RS Link veel succes in hun nieuwe pand!

Delen via

Open nieuws

Narwal Creative gaat aan de slag aan de Westerkade 4!

Met ingang van 1 februari huurt Narwal Creative ca. 110 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Westerkade 4 te Utrecht.

Narwal Creative is ontstaan door het samengaan van de bedrijven Visual Heroes en Justvision. Deze energieke club helpt bedrijven bij het tot leven brengen van hun merk, hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van video's, events, campagnes en nog veel meer. 

A&M wenst de heren van Narwal Creative goede business toe!  

Delen via

Open nieuws

Verkocht by A&M Nachtegaalstraat 82A

A&M trad bij deze transactie op namens verkoper, een particuliere belegger. 

A&M verkocht dit robuuste beleggingsobject aan de geliefde Nachtegaalstraat te Utrecht. Het object bestaat uit winkelruimte met bovengelegen etagegewijs verhuurde woonruimten.

Delen via

Open nieuws

Verkocht by A&M Buitenplaats Charema

Een zeer onderscheidend en bijzonder object gelegen aan de Utrechtseweg 33 te Zeist. 

A&M heeft deze markante kantoorvilla in Zeist verkocht. Dit fraaie monument is ca. 624 m2 groot en gelegen op een perceel van meer dan 4.000 m2. Het object is ooit gebouwd in opdracht van dhr. Dreesman en beschikt nog over prachtige originele details. 

Delen via

Open nieuws

De Nachtegaalstraat wordt nog leuker!

Medio februari 2020 zal een compleet nieuwe lunchroom haar deuren openen aan de Nachtegaalstraat 29. 
De riante winkelruimte van 140m2 is namelijk per direct verhuurd aan Momenti Food & Drinks.

In deze lunchroom kun je terecht voor een heerlijke lunch, de beste koffie en healthy snacks.

Snel kijken dus! 

A&M trad op namens verhuurder.

Delen via

Open nieuws

A&M adviseert Capricorn Capital Group bij aankoop kantoorgebouw New Delphi

A&M adviseert Capricorn Capital Group bij de aankoop van kantoorgebouw New Delphi.

Het kantoorgebouw is ca. 10.265 m2 groot en beschikt over 250 parkeerplaatsen op het eigen terrein. Dit markante gebouw zal vanaf januari 2020 een alomvattende renovatie ondergaan waardoor het object op duurzame wijze een nieuwe toekomst in zal gaan. Het ontwerp en de begeleiding van deze renovatie zullen worden uitgevoerd door Being Spaces. Het Asset Management wordt hierbij verzorgd door Square Asset Management B.V.

Na renovatie zal het project geschikt zijn voor verhuur in een multi-tenant setting met hierbij shared services & hospitality. 

Delen via

Open nieuws

Verkocht Rembrandtkade 36 te Utrecht

Dit markante en succesvolle business center is gelegegen in het geliefde Utrecht-Oost en beschikt over 9 fraai ingerichte business units met hierbij een gemeenschappelijke meetingruimte. A&M heeft verkoper geadviseerd bij de verkoop van dit object. Koper betreft een particuliere investeerder. 

A&M heeft verkopers geadviseerd bij de verkoop van dit high-end business center in het geliefde Utrecht-Oost aan de Rembrandtkade 36. 

Delen via

Open nieuws

Donker Groep huurt ca. 1.847 m² aan de Huis ter Heideweg te Zeist

Met ingang van 1 december huurt Donker Groep B.V. ca. 1.257 m² v.v.o. bedrijfsruimte en ca. 590 m² v.v.o. kantoorruimte aan de Huis ter Heideweg 20. 

Donker is thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Donker is gespecialiseerd in advies over ecologisch onderhoud, het ontwerpen van circulaire daktuinen, een natuurlijke speeltuin, tot wijkgroenonderhoud. 

Wij wensen huurder veel succes op de nieuwe locatie! 

A&M trad op namens verhuurder SAGAX. 

Delen via

Open nieuws

Herenhuis Emmalaan in verkoop

Op een sublieme locatie gelegen kantoorpand met gemengde bestemming. 

Het object is ca. 350 m2 groot. Informeer A&M bij gerichte interesse. 

Utrechts finest! Binnenkort in verkoop by A&M, subliem object op prachtige locatie. 

Dergelijke objecten komen slechts zeer zelden op de markt. Het metrage is ca. 350 m2. Informeer A&M voor meer gerichte informatie of het plannen van een bezichtiging.

Delen via

Open nieuws