Maliestraat 3


3581 SH Utrecht

Huurprijs

230 ,- m²/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Algemeen:
Deze karakteristieke kantoorvilla met riante tuin is gelegen in een van de meest gewilde wijken in Utrecht. De kantoorruimte ligt in de wijk Buiten-Wittevrouwen. Buiten-Wittevrouwen kenmerkt zich door zijn centrale ligging aan de rand van de binnenstad. In deze wijk bevinden zich tal van hippe winkels, supermarkten en horecagelegenheden die op loopafstand te bereiken zijn. De Maliestraat is een zijstraat van de iconische Maliebaan dat wordt getypeerd door zijn statige panden en prachtige bomenrijen.

Bereikbaarheid:
De Kantoorvilla is uitstekend bereikbaar. Het nabijgelegen verkeersplein De Berekuil maakt dat binnen enkele minuten de A2, A12, A27 en A28 te bereiken zijn. Daarnaast is de dichtstbijzijnde bushalte Oorsprongspark drie minuten lopen. Vanaf dit busstation vertrekken meerdere directe buslijnen naar Utrecht Centraal Station.

Metrage:
Het totaal beschikbaar verhuurbaar vloeroppervlak van deze kantoorvilla bedraagt ca. 294 m², Welke als volgt onderverdeeld is;
- Souterrain: circa 90 m² v.v.o.
- Eerste etage: circa 98 m² v.v.o.
- Tweede etage: circa 76 m² v.v.o.
- Derde etage: circa 30 m² v.v.o.

LET OP: Deelverhuur vanaf 90 m² is bespreekbaar.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaald parkeren of een zakelijke parkeervergunning.

Huurprijs:
EUR 230,- per m²

Servicekosten:
n.o.t.k.

Beschikbaarheid:
In overleg, doch spoedig.

Huurtermijn:
Vijf jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurcontract:
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden:
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.