Lauwerhof 23


3512 VD Utrecht

Huurprijs

950 ,- p/m

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

One of a kind!

Wie kent ze niet? De imposante watertorens van Utrecht zijn niet meer uit straatbeeld weg te denken. Nu krijgt u de unieke kans om u hier met uw kantoor te vestigen!

Op de begane grond komt deze kleinschalige kantoorruimte van ca. 45 m² beschikbaar. Naast de open kantoorvloer beschikt u ook over een separate werk-/vergaderruimte. De klassieke elementen, hoge plafonds en ronde vorm maakt dit kantoor een unieke en fantastische werkplek.

Huurprijs
EUR 950,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
De watertoren is gelegen aan de Lauwerhof welke op loopafstand ligt van alle winkels aan de Voorstraat en de gezellige restaurants en terrassen van De Neude. De kantoorruimte is met zowel met openbaar vervoer als eigen vervoer goed te bereiken.

Opleveringsniveau
De ruimtes worden leeg en in de huidige staat opgeleverd.

Servicekosten
Op basis van een verrekenbaar voorschot van EUR 33,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Termijnen
5 jaar (korter bespreekbaar)

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijssaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
Per direct.

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste huur.

Zekerheidsstelling
Borg bestaande uit 3 maanden huur.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.