Choorstraat 33


3511 KL Utrecht

Huurprijs

30.000 ,- p/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Op korte termijn komt dit charmante winkelpand te huur in de historische binnenstad van Utrecht. De winkelruimte bevindt zich op een A1-locatie in het voetgangersgebied en is gelegen op de hoek van de Choorstraat en Buurkerkhof. Op deze sublieme locatie is altijd volop drukte en levendigheid. Het sfeervolle plein grenzend aan het winkelpand geeft een prachtig uitzicht over de Maartensbrug.

Object
Het object betreft een winkelpand gelegen aan de Choorstraat 33 te Utrecht. Het winkelpand is gesitueerd op een hoeklocatie en heeft daardoor veel daglichttoetreding en een etalagefront van ca. 6 meter. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 35 m² en de kelder circa 25 m².

Locatie
De Choorstraat is nabij de Maartensbrug en de Oudegracht in Utrecht. De bekende Domtoren is nabij gelegen en er is een breed aanbod van (landelijke) ketens in de omgeving zoals STACH, Denham, Scotch & Soda en Peter Kaiser.

Bestemming
De huidige bestemming betreft Centrum-3 waarbij detailhandel en publieksgerichte dienstverlening zijn toegestaan.

Huurprijs
EUR 30.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
In nader overleg overeen te komen.

Aanvaarding
In overleg, doch spoedig.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
Conform standaard model ROZ, winkelruimte.

Zekerheidstelling
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 (drie) maanden huur vermeerderd met BTW.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Disclaimer
Voornoemde informatie is met zorg samengesteld, hier kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.