Slotlaan 194


3701 GT Zeist

Huurprijs

op aanvraag

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Winkelruimte op A1-locatie in het centrum van Zeist. Het karakteristieke pand met een gebruiksoppervlakte van circa 97 m² is gelegen op de bekende winkelstraat van Zeist.

De Slotlaan is het kerngebied van Zeist en beschikt over meerdere horecagelegenheden en winkels. Er zijn grote ketens gevestigd zoals C&A, HEMA, Rituals en Men At Work. De Slotlaan is recent gerenoveerd en heeft een frisse uitstraling. Het is een doorgaande weg voor zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Het winkelpand is te bereiken en er is parkeergelegenheid voor de deur (tegen betaling). Daarnaast zijn er meerdere parkeergelegenheden op een korte loopafstand.

Oppervlakte
Circa 80 m² op de begane grond en circa 17 m² in de kelder.

Parkeren
Openbaar parkeren in of rondom de Slotlaan mogelijk tegen betaling.

Bereikbaarheid
De A28, A12 en A27 zijn op een paar minuten afstand bereikbaar met de auto. Met het openbaar vervoer is het winkelpand goed bereikbaar middels een bus. De bushalte is op loopafstand.

Huurprijs
€ 24.000 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar en aansluitende verlengingstermijnen van telkens vijf (5) jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Aanvaarding
In overleg doch spoedig

Zekerheidsstelling
Een doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

BTW
Indien huurder niet aan het ´90%-criterium´ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring verhuurder Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.