Catharijnesingel 38


3511 GC Utrecht

Huurprijs

200 ,- m²/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Zeer representatief en goed onderhouden kantoorgebouw aan de Catharijnesingel 38-46 gelegen op een prachtige locatie direct grenzend aan het winkelcentrum Hoog Catharijne met NS Station Utrecht Centraal, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn en het gebouw uitstekend bereikbaar is met zowel eigen als openbaar vervoer.

Het voor verhuur beschikbare vloeroppervlak bedraagt circa 580 m² v.v.o. representatieve kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping, met archiefruimte van 35 m² gelegen in het souterrain. Tevens kan er op het achtergelegen parkeerterrein één vaste parkeerplaats worden gehuurd.

Locatie en bereikbaarheid
de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend, het grootste spoorwegstation van Nederland, het Centraal Station Utrecht ligt op 2 minuten loopafstand. Hiervandaan zijn alle grote steden in Nederland per trein te bereiken. Met een uitgebreid busnetwerk en sneltram is Utrecht verder te bereiken. Met de auto is het kantoorgebouw tevens goed te bereiken, vanaf de rijksweg A2 en A12 via de Weg der Verenigde Naties en vanaf de rijkswegen A27 en A28 via de Waterlinieweg en de Venuslaan.

Parkeren
Achter het gehuurde bevindt zich een kleinschalig parkeerterrein voor het stallen van auto’s en fietsen. Er kan 1 vaste parkeerplaats worden aangeboden, daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarages.

Vloeroppervlak (deelverhuur mogelijk):
580 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping;
35 m² archiefruimte gelegen in het souterrain

Huurprijs
kantoorruimte € 200,- per m², per jaar
parkeerplaats € 2.000,- per parkeerplaats, per jaar

Bedragen te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt € 40,- per m² vvo per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
6 maanden

Opzegtermijn
Wederzijds opzegbaar met inachtneming van een opzegtermijn van 3 maanden tegen het einde van de huurperiode.

Betalingen
Huur en servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd voorzien van o.a.:
- representatieve entree;
- lift;
- vloerbedekking;
- glaswanden;
- topkoeling;
- mechanische ventilatie;
- systeemplafond;
- dubbele sanitaire groep (2x);
- kabelgoten ten behoeve van elektra en data, voorzien van elektra en databekabeling en WCD's;
- keuken incl. diverse inbouwapparatuur (2X);
- verlichting;
- verwarming middels radiatoren;
- fietsenstalling.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk.

BTW
Huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie (model ROZ 2018) ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.