Zonnebaan 23


3542 EB Utrecht

Huurprijs

95 ,- m²/j

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op. Mail ons

Object beschrijving

Zonnebaan 23, Utrecht

- gelegen op een zichtlocatie op de hoek van het Capital Company Center
- circa 302 m² v.v.o. kantoorruimte
- pal aan de rijksweg A2
- een in het oog springend complex
- uitstekende bereikbaarheid

Het Capitol Company Center is een in het oog springend complex, dat bestaat uit zowel bedrijfs- als kantoorruimte. Het gebouw is gelegen pal aan de rijksweg A2 nabij de afslag Maarssen. In de directe nabijheid bevinden zich onder andere HEMA, Ziggo, PepsiCo, Kuehne Nagel, Pouw en DHL.

Bereikbaarheid

Per auto
Door de ligging nabij de op- en afritten van de rijksweg A2 en de Zuilense Ring (N230) is het object met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Op het terrein en in de directe omgeving is voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Per OV
Met het openbaar vervoer wordt vanaf station Utrecht Centraal Station in de spits maximaal 8 maal per uur een verbinding onderhouden met een halte op 5 minuten loopafstand.

Vloeroppervlakte
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van de unit bedraagt 302 m², als volgt verdeeld:

Kantoorruimte circa 302 m² (eerste verdieping)

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, voorzien van:

Kantoorruimte:
- aanwezige systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
- verwarming d.m.v. radiatoren.

Huurprijs

Kantoorruimte:
EUR 95,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verlengingperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW. Indien niet aan het "90%-criterium" wordt voldaan, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden
Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.