Huurprijs

€ 100 per m² per jaar

Eendrachtlaan 100

3526 LB Utrecht

Object beschrijving

Het complex aan de Eendrachtlaan 100-260 in Utrecht is een industrieel bedrijfsverzamelgebouw dat in de jaren ’50 gebouwd is als cement centrale. Momenteel is het verhuurd aan diverse en verschillende huurders.

Het gebouw is gelegen in het gebied Merwedekanaal Zone. Dit gebied wordt door de Gemeente Utrecht getransformeerd naar een gebied met gemengde functies, waarbij het accent op wonen zal komen te liggen. Op termijn zal dit gebied een levendig gebied zijn waar mensen werken, winkelen, wonen en verblijven.

Eigenaar heeft het complex volledig herontwikkeld en teruggebracht naar de industriële uitstraling van weleer, waar verschillende creatieve, jonge ondernemingen en horeca gevestigd zijn. Hierdoor is er een levendig werkklimaat ontstaan waar de huurders elkaar complementeren en versterken.

Het totale metrage van het complex bedraagt 4.421 m² en bestaat uit units die verschillen in metrage. Hierdoor kunnen zowel startende, jonge ondernemers zich hier vestigen (zijn reeds gevestigd), maar biedt het ook mogelijkheden voor grotere ondernemingen.

Beschikbaarheid

Op dit moment is er op de 1e etage ca. 180 m² per direct beschikbaar.

Huurprijs

€100,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten

Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn

5 jaar met aansluitende verlengingperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn

12 maanden voorafgaand aan de expiratiedatum.

Betalingen

Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW

Huurprijzen dienen vermeerderd te worden met BTW. Indien niet aan het "90%-criterium" wordt voldaan, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling

Bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst

Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230A BW.

Bijzonderheden

Deze vrijblijvende informatie wordt verstrekt onder het uitdrukkelijke voorbehoud van onvoorwaardelijke goedkeuring door verhuurder c.q. eigenaar. Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdfunctie: Bedrijfsruimte
Oppervlakte Zie beschrijving
Adres Eendrachtlaan 100 utrecht

Beschikbaarheid

Status Beschikbaar
Aanvaarding Direct

Vragen?

Neem contact op met ons kantoor

030 238 18 18

info@a-m.nl